Klasyczny rosół z makaronem lub pierożkami z mięsem
Toskański krem pomidorowy z wiórkami mozzarelli i grissini
Delikatny krem z białych warzyw z ptysiem truflowym
Dania główne
3 do wyboru
Karkówka pieczona w sosie grzybowym z rozmarynem
Karczek szefa z ananasem i serem
Tradycyjny kotlet schabowy lub drobiowy
Indyk prowansalski duszony z białymi szparagami w sosie ziołowo-maślanym
Involtini drobiowe w aromacie bazylii i suszonych pomidorów
Delicja z drobiu w sosie mango
Klasyczny Cordon blu (przekładany serem i szynką)
Klasyczny De volaille
Wykwintne rożki ze schabu faszerowane musem pieczarkowym
Policzki wołowe duszone w czerwonym winie
Łosoś z sosem “bluepepper”
Dorsz zapieczony z migdałami
Halibut w sosie porowo-cytrynowym
Dodatki
2 do wyboru
Ziemniaki gotowane
Frytki
Gnocchi szpinakowe/ buraczane
Kluski śląskie
Ziemniaki zapiekane w ziołach
Pierwsza ciepła kolacja
DO WYBORU 1 RODZAJ
-Kaczka Confit podawana na puree marchwiowym z nutą pomarańczy w towarzystwie pieczonego jabłka - Polędwiczka wieprzowa na puree z dyni z sosem włoskim -Zawijaniec z kurczaka ze szpinakiem i boczkiem podawany z ryżem po meksykańsu i serowym sosem -Pollo Asado - podudzie kurczaka zapieczone w brandy podawane z frytkami batata i rukolą -Szaszłyki rybne z puree z batatów z musem szpinakowym -Mięso po francusku z warzywami -Pierś z kurczaka zapiekana pod warzywami na pieczonych ziemniakach.
Druga ciepła kolacja
DO WYBORU 1 RODZAJ
-Kaczka Confit podawana na puree marchwiowym z nutą pomarańczy w towarzystwie pieczonego jabłka - Polędwiczka wieprzowa na puree z dyni z sosem włoskim -Zawijaniec z kurczaka ze szpinakiem i boczkiem podawany z ryżem po meksykańsu i serowym sosem -Pollo Asado - podudzie kurczaka zapieczone w brandy podawane z frytkami batata i rukolą -Szaszłyki rybne z puree z batatów z musem szpinakowym -Mięso po francusku z warzywami -Pierś z kurczaka zapiekana pod warzywami na pieczonych ziemniakach.
Trzecia ciepła kolacja
DO WYBORU 1 RODZAJ
-Barszcz czerwony z krokietem lub pasztecikiem -Strogonow drobiowy/wieprzowy -Zupa węgierska -Bigos staropolski -Flaczki